Vakanties

Jaarlijks organiseert To Walk Again verschillende kampen en vakanties.
Voor kinderen en jongeren tussen 5 en 25 jaar hebben we een uitgebreid zomeraanbod i.s.m. Sporta. Volwassenen kunnen dan weer als beginnende of gevorderde handbiker/fietser genieten van een handbike- en fietsweekend in de prachtige Vlaamse natuur.
Daarnaast kunnen personen met een fysieke beperking en hun gezin hun grenzen verleggen in de Oostenrijkse bergen tijdens de familie skivakantie van To Walk Again.
Kampen on Wheels

Kampen

To Walk Again organiseert al enkele jaren met succes meerdaagse sport- en vakantiekampen i.s.m. Sporta. Deze kampen zijn speciaal op maat voor kinderen en jongeren met enkel een fysieke beperking van 5 tot 25 jaar oud.
Met zowel monitoren met een pedagogische achtergrond als verpleegkundige en kinesitherapeutische ondersteuning zijn de deelnemers aan de kampen van To Walk Again verzekerd van een team dat 24u/24u ter beschikking staat.

Meer info

Familie skivakantie

To Walk Again organiseert jaarlijks een familie skivakantie in Oostenrijk tijdens de 2de week van de paasvakantie i.s.m. Anvasport. Alle personen met een fysieke beperking zijn welkom, samen met hun familie of persoonlijke begeleider. Onze instructeurs van Anvasport en de zitski begeleiders staan paraat om overdag de skilessen te verzorgen voor de personen met een beperking. We voorzien een op een begeleiding bij het zitskiën en aangepast staand skiën. Familieleden kunnen ondertussen zelf de skilatten aantrekken en de pistes verkennen op eigen houtje. ’s Avonds is er animatie voorzien.

Meer info
Familie skivakantie
Handbike- en fietsweekend

Handbike- en fietsweekend

To Walk Again heeft een fantastische weekend vol fietsplezier gepland voor de fietsliefhebbers onder ons! Wij stippelen op zaterdag (+-55 km) en zondag (+-30 km) de mooiste wielerroutes in de regio voor je uit. Zowel intern als extern verblijf is mogelijk.
Dit weekend is ideaal voor de recreatieve fietser.

Meer info

HandbikeBattle

De HandbikeBattle is een sportieve handbikewedstrijd in Oostenrijk tussen handbiketeams van verschillende revalidatiecentra uit Nederland. Ook To Walk Again mag als Belgisch team deelnemen aan deze sportieve uitdaging.

Meer info
Handbike battle