Sportaanbod

Stoom aflaten, samen de sportieve bloemetjes buitenzetten, met hart en ziel je lichaam in vervoering brengen. Proef van ons veelzijdig beweegrecept dat To Walk Again een bevoorrechte plaats in Vlaanderen schenkt. Investeer in jouw levenskwaliteit en maak een keuze uit initiaties in verschillende sporten, begeleide fitnesssessies, integratiesportdagen, rolstoelbaskettrainingen, sportacademielessen, revalidatiesportdagen en schoolsportdagen.
To Walk Again Fitness

Fitness

Wie fitness denkt, denkt gezondheid. Leef je uit op verschillende toestellen en ervaar hoe je kracht en uithouding voelbaar zullen verbeteren. Kleine aanpassingen maken dat alle toestellen zeer gebruiksvriendelijk zijn voor personen met een fysieke beperking.

Meer info

Rolstoelbasketbal

Tijdens de trainingen wordt er kennis gemaakt met rolstoelbasket in de brede zin van het woord, aangepast aan de individuele mogelijkheden. Er wordt gewerkt aan algemene balvaardigheden, rolstoelvaardigheden, baskettechnieken en -tactieken, maar eveneens aan samenspelen, teamgeest, zelfstandigheid, enz.

Meer info
Rolstoelbasketbal To Walk Again
Sportacademie To Walk Again

Sportacademie

Op een speelse manier worden verschillende sport- en bewegingsvaardigheden aangeleerd waarbij elk kind zijn eigen mogelijkheden ontdekt. Elke les staat er een andere sport op het programma. Plezierbeleving staat hierbij centraal.

Meer info

Initiaties

Kies voor een actieve levensstijl, maak kennis met een sporttak en neem onder begeleiding deel aan één van de initiatiereeksen. De bedoeling van de initiatielessen is nieuwelingen op het spoor van een geschikte sport te zetten. De initiatiereeksen worden verzorgd door ervaren lesgevers die je de kneepjes van het vak aanleren!

Meer info
initiaties To Walk Again
Sportdagen To Walk Again

Sportdagen

Voor een sportdag op maat voor personen met een fysieke beperking kunnen enerzijds revalidatiecentra, scholen van het buitengewoon onderwijs en andere organisaties terecht bij To Walk Again.

Meer info