On Wheels Oudenaarde

Wat

Zin in een dag vol avontuur en uitdagingen? Kom dan op 10/05/2020 samen met je familie en/of vrienden naar De Donk te Oudenaarde. Tijdens het (zit-)waterskiën, deathride en het hoogteparcours kan je de adrenaline door je lichaam laten gieren zoals nooit tevoren. Je kan er ook elk hoekje van de Donk verkennen vanuit een kajak of zeilboot. Op het droge kan je de strijd met elkaar aangaan met pijl en boog of je mikkunsten tonen tijdens het schieten.

Activiteiten:

  • Waterskiën: Zitwaterski of staande, op een bodyboard of band, er zijn heel wat mogelijkheden. Aan de hand van instructies van een ervaren lesgever op het droge en een helpende hand in het water, leer je de kneepjes van het vak. Droog blijven is hierbij natuurlijk geen optie.
  • Zeilen: Laat de wind je begeleiden overheen de Donk. Dit kan in onze pico’s of stabielere funboats.
  • Kajak: Zin om elk hoekje van de Donk te verkennen met de kajak? Dit kan in een tweepersoonskajak met rugleuning.
  • Arrow tag: Twee teams strijden om de overwinning. Met pijl en boog in de hand en een masker op het hoofd proberen ze de tegenstander uit te schakelen. Dit is helemaal niet gevaarlijk en pijnloos.
  • Deathride: Durf jij van een toren naar beneden glijden langs een kabel? Je kan kiezen om de toren op te klauteren langs de muur (via ferrata), een ladder op te klimmen of omhoog gehesen te worden door middel van een kabel.
  • Hoogteparcours: Kom je hoogtevrees overwinnen en je evenwicht prikkelen op de Blue Diamond. Deze 16m hoge toren is opgebouwd uit verschillende niveaus waarbij niveau nul, één en de skywalk toegankelijk zijn voor manuele rolstoelgebruikers.
  • Schieten: In een 5-tal schietopdrachten kan je je schietkunsten op de proef stellen.

Waar

The Outsider Vlaamse Ardennen
Donkstraat 50
9700 Oudenaarde

Wanneer

Zondag 10/05/2020: 10u00 – 17u00

Voor wie

Jong en oud met een fysieke beperking en hun familie en/of vrienden

Kostprijs

Prijs: meer info volgt nog

Meer info

014 24 65 55
activiteiten@towalkagain.be

Inschrijvingen starten binnenkort.