On Wheels Oudenaarde

Wat

Zin in een dag vol avontuur en uitdagingen? Kom dan op zondag 13 mei samen met je familie en/of vrienden naar De Donk te Oudenaarde. Tijdens het (zit)-waterskiën, deathride en het hoogteparcours kan je de adrenaline door je lichaam laten gieren zoals nooit tevoren. Je kan er ook elk hoekje van de Donk verkennen vanuit een kajak, zeilboot of een zelfgebouwd vlot. Op het droge kan je de strijd met elkaar aangaan met pijl en boog of je mikkunsten tonen tijdens het schieten. Tot slot kan je ook genieten van een heerlijke handbike- en fietstocht doorheen de Vlaamse Ardennen.

Activiteiten:

  • Waterskiën: Zitwaterski of staande, op een bodyboard of band, er zijn heel wat mogelijkheden. Aan de hand van instructies van een ervaren lesgever op het droge en een helpende hand in het water, leer je de kneepjes van het vak. Droog blijven is hierbij natuurlijk geen optie.
  • Zeilen: Begeleiders staan klaar om je de gehele Donkvijver te laten zien met behulp van de wind. Dit kan in 2 soorten zeilenboten, de pico’s en de stabielere funboats.
  • Kajak: Zin om elk hoekje van de Donk te verkennen met de kajak? Dit kan in een tweepersoonskajak met rugleuning.
  • Arrow tag: Twee teams strijden om de overwinning. Met pijl en boog in de hand en een masker op het hoofd proberen ze de tegenstander uit te schakelen. Dit is helemaal niet gevaarlijk en pijnloos.
  • Deathride: Durf jij van een toren naar beneden glijden langs een kabel? Je kan kiezen om de toren op te klauteren langs de muur (via ferrata), een ladder op te klimmen of omhoog gehesen te worden door middel van een katrol.
  • Hoogteparcours: Kom je hoogtevrees overwinnen en je evenwicht prikkelen op de Blue Diamond. Deze 16m hoge toren is opgebouwd uit verschillende niveaus waarbij niveau nul, één en de skywalk toegankelijk zijn voor manuele rolstoelgebruikers
  • Schieten: In een 5-tal schietopdrachten kan je je schietkunsten op de proef stellen.
  • Vlottentocht: Kan jij op een zelfgebouwd vlot de overkant bereiken?
  • Handbike- en fietstocht: Hou je het liever wat rustiger, dan kan je steeds mee op pad met je handbike of fiets. Er is een mooie route uitgestippeld in de groene omgeving van Oudenaarde van ongeveer 20 km.

Waar

The Outsider Vlaamse Ardennen
Donkstraat 50
9700 Oudenaarde

Wanneer

Zondag 13 mei 2018: 10u00 – 17u00

Voor wie

Jong en oud met een fysieke beperking en hun familie en/of vrienden

Kostprijs

Leden To Walk Again: €10
Niet-leden: €15

Meer info

014 24 65 55
activiteiten@towalkagain.be

Inschrijven niet meer mogelijk.