On Wheels Mol

Wat

Op zaterdag 18 augustus 2018 wordt het feest aan de Zilvermeerhaven Port Aventura in Mol! Voor de 10de editie van On Wheels Mol hebben we een kleine verrassing voor jou in petto. Meer verklappen we voorlopig nog niet…
Tijdens deze watersportdag gaan personen met een fysieke en visuele beperking op wateravontuur. Razendsnel waterskiën en varen in een speedboot, op windkracht in de zeilboot, op armkracht in de kajak en de stand up paddle en als het wat rustiger mag, een chilltochtje op de loungeboot of wheelwaver. Aan land is er plaats voor een handbike- en fietstocht. Een zomerse barbecue sluit deze klassieker onder de On Wheels-dagen van To Walk Again smakelijk af!

Activiteiten:

  • Waterskiën: Zitwaterski of staande, aan een touw of aan een zijboom, er zijn heel wat mogelijkheden. Een ervaren lesgever in de boot geeft je de juiste instructies, terwijl iemand in het water je helpt voor een goede start! Je mag enkel niet bang zijn om nat te worden.
  • Zeilen: De ervaren begeleiders van Sailability staan klaar om je de hele Zilvermeerhaven te laten zien met behulp van de wind. Dit kan in een eenpersoons of driepersoonszeilboot.
  • Kajak: een- en tweepersoonskajak
  • Suppen: Met SUP kan je staand/zittend op een supboard en met een peddel in de hand de wereld op een relaxte manier vanaf het water ontdekken.
  • Speedboot: met snelheid op het kanaal
  • Taxi-boot/loungeboot: een rustige rondvaart
  • Wheelwaver: Deze rolstoelboot heeft een compleet elektrische aandrijving en eenvoudige besturing met een joystick. Je kan je volledig zelfstandig en met eigen rolstoel verplaatsen op het water. Neem zelf het roer in handen, kies je eigen koers en ervaar zo op jouw tempo de rust op het water.
  • Handbike- en fietstocht: Hou je het liever droog deze dag. Er is een mooie route uitgestippeld in de groene omgeving van Mol van ongeveer 20 km.

Waar

Zilvermeerhaven Port Aventura
Zilvermeerlaan 9
2400 Mol

Wanneer

Zaterdag 18 augustus 2018: 10u00 – 17u00

Voor wie

Jong en oud met een fysieke of visuele beperking.

Kostprijs

Leden To Walk Again: €10
Niet-leden: €15

Broodje: €4,70
BBQ -12 jarigen: €8
BBQ jongeren en volwassenen: €16

Meer info

014 24 65 55
activiteiten@towalkagain.be

In samenwerking met

Gemeente Mol, Adviesraden voor personen met een handicap van Mol en Dessel, Zilvermeerhaven Port Aventura, Waterski Vlaanderen, Sailability

Inschrijven

Gelieve een aparte inschrijving te doen voor elke persoon die zal deelnemen.