Initiaties

Kies voor een actieve levensstijl, maak kennis met een sporttak en neem onder begeleiding deel aan één van de initiatiereeksen. De bedoeling van de initiatielessen is nieuwelingen op het spoor van een geschikte sport te zetten. De initiatiereeksen worden verzorgd door ervaren lesgevers die je de kneepjes van het vak aanleren! Het startniveau (ervaren of niet) speelt geen rol, de lesgever past de initiatieles aan op jouw niveau. Zowel beginnende als gevorderde sporters zullen hun technieken kunnen bijschaven!

Voor volgende initiaties kan je alvast inschrijven:

Initiatie zwemmen

Wil je graag watergewenning krijgen, leren zwemmen of een nieuwe zwemstijl aanleren? Dan is deze initiatie zwemmen geknipt voor jou! In een klein instructiebad krijg je watergewenning en/of wordt er gewerkt aan je techniek (afhankelijk van je niveau).

Elke deelnemer dient een persoonlijke begeleider te voorzien die helpt bij het aan-en uitkleden, douchen enz.

Meer info

Sportinitiaties

Heb je zin om te bewegen? Dan hebben wij een idee.
To Walk Again biedt gedurende vier dagen sportinitiaties aan voor jong en oud met een fysieke beperking. Wat zijn deze sporten nu?

Spinning met de handbike
Circuittraining
G-padel
Tafeltennis

Meer info

Lessenreeks omnisport voor volwassenen

In het voorjaar organiseert To Walk Again vzw een lessenreeks omnisport voor volwassenen met een fysieke beperking. Om de twee weken kan je je uitleven tijdens verschillende sport- en spelactiviteiten onder begeleiding van ervaren monitoren. Een gevarieerd aanbod aan sporten komt aan bod. Iedereen doet mee naar eigen kunnen en vermogen. Plezier en een positieve benadering staan voorop!

Meer info
initiaties To Walk Again
Initiatie sledge hockey To Walk Again

Initiatie sledge hockey

To Walk Again organiseert een gratis initiatie sledge hockey i.s.m. Antwerp Phantoms Sledge Hockey Team.
Sledge hockey lijkt qua spel op ijshockey maar wordt gespeeld op een speciaal ijssleetje (de ‘sledge’).
Ben je niet bang uitgevallen en hou je van een flinke uitdaging? Dan is sledge hockey misschien iets voor jou!

Meer info